טיפול בהליקובקטר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/12/2014 | 15:32 | מאת: דיןדין

לאחר שטיפלתי בהליקובקטר באנטיביוטיקה ועוד 2 סוגי כדורים חזרתי על הבדיקה והחיידק הזה לא נעלם הייתי מעוניין לקבל המלצתכם או מה דעתכם איך לטפל בחיידק זה תודה מראש דיןדין

שלום, שלום, טיפול בכישלון הטיפול הסטנדרטי שמומלץ גם ע"י הקולג' האמריקאי הגסטרואנטרולוגי הוא ב-PPI/מטרונידזול(אנטיביוטיקה)/טטראציקלין(אנטיביוטיקה)/ביסמות (בארץ קיים ביסמות סובסאליציל רק במינון של 262 מ"ג כמו קלבטן, ולכן המינון המומלץ להכחדת החיידק הוא 6 טבליות ליום). לא נמצא בספרות הבדל משמעותי בתוצאות בין טיפול של 3 תרופות לבין 4 תרופות . בדרך כלל אין צורך לחזור על מבחן הנשיפה אם הוא היה שלילי לאחר גמר הטיפול.

01/01/2015 | 13:10 | מאת: דיןדין

הטיפול שניתן לי הוא 2/250מ"ג מטרוג'ל פעמיים ביום 2/500מ"ג מוקסוויט פורטה פעמיים ביום וכדור אופרדקס פעמיים ביום שאלתי האם זהו טיפול הולם לחיידק?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי