תופעות לוואי -ציפרודקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/12/2014 | 12:17 | מאת: חדווה

נטלתי ציפרודקס לזיהום בגרון ובלוטת מגן מוגדלת בכדור השני חשתי סחרחורות חזקות מאוד הפסקתי לקחת השאלה שלי לאור מה שקראתי בעלון שהתרופה הנ"ל יכולה לגרום לנזק במערכת העצבים ולעוד נזקים האם יכול להיגרם לי נזק למרות שהפסקתי ליטול אותו לאחר 2-3 כדורים מכיוון שגם לאחר שהפסקתי אותו הרגשתי סחרחורת

שלום, סחרחורת הינה תופעת לוואי מדווחת בעלון לתרופה (משרד הבריאות) ולפי הספרות המקצועית. תופעות נוירולוגיות וסחרחורת הינן תופעות אשר חולפות בתום הטיפול בציפרודקס. יש להיוועץ עם הרופא על מנת לשלול סחרחורת שעלולה להיות מסיבה אחרת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי