פג תוקף !!

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/12/2014 | 22:58 | מאת: נעה

שלום ,לפני 3 ימים מרחתי משחת בן גיי על היד הכואבת שלי , זה שרף ממש שרף , לכן שטפתי מייד במים וסבון. למחרת בבוקר התעוררתי כאשר כל היד מנופחת מגרדת וכואבת (סימני אלרגיה) , היום, אחרי 4 ימים עדיין מגרד לי מאד קצת נפיחות ונקודות אדומות. רופא העור הביא לי להרגעה שמן אמול ,קרם לחות אקווזום והפנייה למומחה לאלרגיה. כשחזרתי לבית שיחזרתי מה היה , בדקתי רת המשחה וגילתי שפג תוקפה לפני 4 שנים ! (סליחה לא שץחשבתי שלבן גיי יש תוקף ..) בהתחשב שזה לא אלרגיה ככל הנראה רציתי לדעת אם יש למישהו עצה מה לעשות להפסיק את הגירוד ואת הנפיחות הזו (עדיפות למשהו טבעי ) תודה מראש.

שלום, יש להימנע מסבונים ותחליבים שמגרים את העור או מייבשים אותו, בנוסף יש להשאיר את האזור הנגוע חשוף לאוויר הפתוח ולהשתדל לא לגעת או לגרד. חום מחמיר את הגירוי לכן עדיף לשהות בסביבה קרירה ולהימנע מבדים סינטטיים אלא בכותנה. מכיוון שחום מחמיר את הגירוי יש להניח קומפרסים קרים על האזור המגורה. במקרים חמורים, הרופא עשוי לרשום עבורך תכשירים רפואיים בעלי ריכוז נמוך של קורטיזון להקלה על הגירוד, אנטי-היסטמינים לטיפול בתגובות אלרגיות כמו Zyllergy

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי