שילוב של תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/12/2014 | 18:13 | מאת: שרי

שלום רב, אמי קיבלה אתמול תרופה טמבוקור, בנוסף לכך היא משתמשת בקרדילוק וכל זה בנוסף לתרופות של לחץ דם, סוכר וכולסטרול שהיא משתמשת לצערי. אשמח לדעת אם התרופה החדשה יכולה לגרום לנזק יחד עם יתר התרופות תודה רבה שרי

שלום, טמבוקור הינה תרופה אשר משמשת לטיפול בהפרעות קצב בלב. לא צפויה להיות אינטראקציה בין טמבוקור לבין קרדילוק, ולכן אפשר לשלב בין שתי התרופות. בעוד שלא צפויה להיות אינטרקציה בין טמבוקור לבין תרופות אחרות לטיפול בכולסטרול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי