טריבמין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/11/2014 | 09:36 | מאת: הדר

שלום,אני כ10 ימים לאחר ניתוח בריאטרי ונתקלתי נוסף על התרופות האחרות(ויטמיןd,לוסק, צנטרום) לקחת גם טריבמין..זה הכדור היחידי שבכל דרך אפשרית לא מתעכל לי. אפילו בגרון לא עובר (גם אחרי פיצול\ריסוק). האם יש תחליף? האם אני יכולה. לוותר עליו? תודה

האם לוותר או לא זה שאלה שצריך להפנות לרופא המטפל. הכדור מכיל ויטמינים בי 12,1, ו- 6. ויטמין בי 12 יש טבליות למציצה שלא צריך לבלוע ולגבי בי- 6 ובי 1 יש טבליות שניתן לרסק בקלות ואז להמיס אותם עם מעט מים ולשתות. שוב לגבי השאלה האם טיפול זה נחוץ את צריכה לפנות לרופא שרשם לך את הויטמינים האלה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי