שפעת/דלקת גרון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/11/2014 | 13:56 | מאת: חיילת

שלום, מזה חמישה ימים שאני עם כאבים בכל הגוף מלווים בחום וצינון, כאבי גרון ואוזניים וחולשה חזקה. הלכתי לרופא יחידה ותחילה או אמר לי שזה וירוס ורשם לי איבופן וכאבים וסינופסיס לצינון... יומיים לאחר מכן ללא שיפור חזרתי אליו והוא איבחן שפעת ואמר לי להמשיך עם האיבופן והסינופד. אחרי סוף שבוע שלם (היום יום שבת) ללא שיפור ואף גירעון במצבי הבריאותי, וחום ממושך אני חוששת שיש לי דלקת או זיהום בחלל הפה. נטלתי מוקסיפן פורטה בנוסף לאיבופן ולסינופד. האם זה בסדר?

שלום, אם השאלה שלך מתייחסת להאם מותר לשלב את שלוש התרופות אז כן אפשר. אך זה לא אומר שהטיפול בתרופות אלו מתאים למחלה או למצב ממנו את סובלת. לשם כך את צריכה לפנות לרופא שיעריך את מצבך ואז יבחר בטיפול מתאים. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי