תרופות נגד צינון בהנקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/11/2014 | 08:59 | מאת: גלישב

שלום , אני מניקה (תינוק בן 3 חודשים ושבוע) והצטננתי קשות :( (כאב גרון נזלת וקצת חום) אילו תרופות מותר לי לקחת ? (בבקשה אם לא קשה לכתוב שם גנרי של התרופה מכיוון שאיני גרה בארץ) תודה רבה וסופשבוע טוב

שלום, בד"כ תרופות שניתנות לצינון מכילות שילוב של מספר חומרים. כמעט בכל השילובים יש: 1- paracetamol שמתאים בהנקה 2- pseudophedrine מתאים בהנקה 3- chlorpheniramine מתאים בהנקה או dexchlorpheniramine שגם הוא מתאים בהנקה כל תכשיר המכיל שילובים של אחת מהתרופות האלו נחשב למתאים בנשים מניקות בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי