שילוב כדורים האם אפשר?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/11/2014 | 23:29 | מאת: ציפי

שלום, אני נוטלת טלפסט 180 בבוקר ובערב 2 כדורי זילרג'י לפעמים גם קלונקס במינון הכי נמוך חצי כדור האם אני יכולה לקחת בלילה כדור Uvamin reteard או כדור חדש בשם Furolin שרשם לי הרופא למניעת דלקת דרכי השתן או שיש סיכון בשילוב התרופות הללו? תודה מראש

כעיקרון אין אנתראקציות בין FUROLIN או UVAMIN RETARD ו התרופות שאת נוטלת שהם טלפסט, זילרג'י ו קלונקס. את יכולה לקחת אחד מהם עם התרופות שאת נוטלת בלי שום בעיה. אבל למה את נוטלת טלפסט וזלרג'י האם ישנה תגובה אלרגית כל כך קשה? כמו כן מינון הזילרג'י הוא כפול מהמומלץ בעלון לצרכן, האם האלרגיה מחייבת מינון גבוהה?

24/11/2014 | 17:45 | מאת: ציפי

תודה רבה אליאס גם על ההתעניינות. האלרגולוג רשם לי את זה כי יש לי דמוגרפיזם שהחמיר מאוד לאחרונה ויש לי כבר חודש נפיחות קלה בתוך השפתיים בפנים ולפעמים גם קצת בלשון האלרגולוג ערך בירור בבדיקות שונות ואמר לי שאני לא בסכנת חנק ואני לא חייבת לקחת את הכדורים אבל אני גם סובלת מחרדות ולכן הוא אמר לי שאני יכולה להמשיך לקחת, אני הולכת לאלרגולוג נוסף השבוע בבית חולים ואתיעץ איתו אולי יש לו פתרון כי הבצקת בתוך הפה לא יורדת לי גם לא עם התרופות לאלרגיה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי