תופעת לוואי לטיפות קוסופט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/11/2014 | 22:59 | מאת: עדי

למעלה מחצי שנה אני משתמשת בטיפות עיניים קוסופט וטראבטן בגלל גלאוקומה. ביומיים האחרונים הופיעו לי על פני הבטן והחזה מספר פצעים דמויי עקיצה. האם זו יכולה להיות תופעת לוואי לקוסופט? קראתי בהתוויות שעלולות להופיע תופעות עור חמורות, למה הכוונה?לתשובה בהקדם אודה מאוד

שלום, התרופה קוסופט אכן יכולה לגרום לתופעות לוואי כמו שתיארת כי היא גורמת לאלרגיה בחלק מהאנשים שנוטלים אותה. כמו שציינת, עבר זמן רב מאז התחלת התרופה ולכן אני לא יודע אם התרופה היא זאת שגרמה לך לסימנים שציינת או לא. מכיוון שהתגובה האלרגית לתרופה יכולה להתחיל גם חודשים אחרי תחילת השימוש בה, אני ממליץ לך ללכת לרופא לבדוק את הנושא וייתכן מאוד שיהיה צורך להפסיק את הטיפול בתרופה. בברכה

08/09/2017 | 16:42 | מאת: שרה

האם תופעת הלוואי של קוסופט יכולים להיות גם לקסלקום או אלקונאצטט לאימי יש פצעים דמויי עקיצות במשך זמן רב רופאים פנימיים חשבו שזה הרפס והטיפול לא הועיל. רופא עור חשב שזה פשפשים אבל אין סימנים לכך. אנחנו מחפשים כיוון

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי