ציפרלקס 15 מג דחוף!

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/11/2014 | 14:45 | מאת: יעל

שלום, נותרתי ללא ציפרלקס 15 מג בעקבות חוסר בבית המרקחת. אני כבר יומיים בלי ומפחדת נורא לעבור את הנורא שכבר עברתי בהפסקת התרופה. אני חשה בדופק מהיר, חרדה ובחילה. האם זה בסדר לשתות ציפרמיל עד לקבלת הציפרלקס? או מה ניתן לעשות אחרת כשאין איפה לרכוש את התרופה ואני בלעדיה כבר יומיים. עד יום ראשון זה כבר יהיה מסוכן. חוויתי זאת בעבר! בבקשה תענו לי

שלום, א- האם מדובר בחוסר רק של ציפרלקס 15 מ"ג? כי אם כך את יכולה לקנות 10 מ"ג ולקחת כדור וחצי. ב- יש גם תחליף גנרי בשם esto שניתן גם לקחת ג- החלפה לציפרמיל היא בהוראת רופא בלבד ובמינון בד"כ כפול (כלומר 30 מ"ג) אך שוב החלפה כזו היא בהוראת רופא בלבד. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי