דילגתי על גלולה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/11/2014 | 20:51 | מאת: בר

שלום, אני נוטלת גלולות מסוג סיזוניק. הגעתי לחודש השלישי שבו אני אמורה לקבל מחזור ובטעות לא שמתי לב ולקחתי ביום שלישי את הגלולה של רביעי שבעצם דילגתי על הגלולה האחרונה לשבוע השלישי ולקחתי ישר את הגלולה הראשונה של השבוע מחזור(כלומר גלולת הסרק??) אשמח לדעת מה עלי לעשות תודה רבה

אם מה שקרה זה שנטלת טבלייה צהובה במקום התכלת וזה קרה רק במשך יום אחד אז לפי העלון לצרכן את צריכה ליטול את הטבליה התכלת ברגע שאת נזכרת. ולגבי הטבליה הצהובה שכבר נטלת אז את יכולה להתעלם ממנה ולהמשיך ליטול את הצהובות ואז ביום האחרון(מהשבעה המתוכננים) את לא נוטלת אף כדור. למידע נוסף ניתן גם לפנות לפורום גניקולוגיה באתר זה בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי