צרבת בזמן הריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/11/2014 | 08:25 | מאת: אלינה

שלום, אני בחודש שביעי של הריון, יש לי צרבת חריפה במיוחד בערב. רציתי לשאול איזה תרופות נגד צרבת אפשר לקחת בזמן הריון חוץ מטאמס.

שלום, ניתן להשתמש ב: רניטידין (שמות מסחריים: זנידקס, זרידקס). התרופה נחשבת למתאיה בהריון. אופציה נוספת היא אומפרזול )שמות מסחריים: לוסק, אומפרדקס, אומפרא) אך אין מספיק מידע בבני אדם. בכל אופן מומלץ לפנות למרכז לטרטולוגיות באסף הרופא (אפשר להתקשר אליהם) ועל מנת שתהיי בטוחה יותר.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי