למוג'ין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/11/2014 | 09:32 | מאת: רינה

שלום אני נוטלת תרופת למוג'ין 50 מ"ג. לאחרונה העליתי ל-100 מ"ג. והתחילו לי כאבי ראש. האם יש הבדל בתרכובת בין שני המינונים? תודה

שלום, אם כאבי הראש אכן נגרמו מהתרופה ולא מגורם אחר (לא תרופתי) אז ייתכן והסיבה היא העלאת המינון (ולא הימצאות תרכובות אחרות). כ- 5% מהמטופלים בלמוטריג'ין (החומר הפעיל בלמוג'ין) חוו אירועים של מיגרנה כך שייתכן והכאב ראש הוא כתוצאה מהעלאת המינון. כדאי ליצור קשר עם הרופא/ה המטפל ולשקול העלאה הדרגתית של המינון. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי