החלפת כדורים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/10/2014 | 20:14 | מאת: תיקי

מזה מספר חודשים אני בדיכאון ,ומטופלת בפלוטין וקלונקס, בימים האחרונים אני מרגישה שהקלונקס גורם לי לרעידות בגוף, והם לא ממש עוזרים לי , בעבר השתמשתי בלוריוון , האם אני יכולה להפסיק את השימוש בקלונקס ולחזור לשימוש בלוריוון . מודה מאוד על ההתייחסות .

שלום, אין לי מספיק מידע בשביל לדעת מה גרם לתופעות לוואי, ואני לא בטוחה שההחלפה בין שתי התרופות תפתור את הבעיה. בכל מקרה חשוב מאוד לעשות את ההחלפה בהתייעצות עם רופא כי הפסקה פתאומית של התרופה יכולה לגרום לתופעות לוואי כמו רעד, כיווצי שרירים, הקאה והזעה. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי