ברזל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/10/2014 | 16:48 | מאת: לאה

רציתי להתייעץ , אני בת 52 והברזל שלי 53 אני לוקחת 12 שנה פלורויטל נטול גלוטן מאחר ויש לי צליאק 12 שנה. רצוי אולי לקחת את הברזל של סולגר שהוא אפקטיבי יותר מברזל פלורויטל נטול גלוטן האם הוא יותר חזק מהנוזלי. אני סובלת מעיפות וגם להעשיר את מחסן הברזל שלי? תודה

29/10/2014 | 13:00 | מאת: לאה

מה הסיבה שלא עונים?

שלום, התכשיר "ברזל עדין" של סולגאר מכיל 25 מ"ג ברזל ביסגליסינאט ובהשוואה לפלורויטל אכן יש בו הרבה יותר ברזל ואינו מכיל גלוטן. השאלה היא האם את צריכה תוסף ברזל? האם יש לך אנמיה ממחסור בברזל? בכל אופן כדאי לך לבדוק עם רופא המשפחה אם את צריכה את התוסף ולאחר ההחלפה כדאי לבדוק האם באמת התכשיר העלה את רמת הברזל בדם. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי