אסיבל וקלונקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/10/2014 | 21:22 | מאת: לד'ר טאונוס שלום

לד'ר טאונוס שלום, האם אסיבל וקלונקס הם מאותו משפחה והם זה אותו כדור ואם יש תופעות לוואי לשניהם אותו דבר מצפה שתענה בהקדם. תודה הילה.

הילה שלום, אני לא דר' כך שאת יכולה לפנות אליי רק בשם. בכל אופן אשמח לענות על שאלתך. אסיבל וקלונקס הן מאותה משפחה "בנזודיאזפינים". במבנה הכימי שלהם יש דימיון רב שמספיק כדי שיהיו מאותה משפחה אך יש גם שוני כך שהם לא אותה תרופה. ואכן תופעות הלוואי הן דומות. משך הזמן שהן נשארות בגוף הוא שונה וגם תוצרי הפירוק שלהם בגוף הם שונים. אם תגידי לי מה הסיבה לשאלה אולי אוכל לעזור לך יותר בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי