זינט ואדוויל בהנקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/10/2014 | 14:12 | מאת: א. ס

שלום, יש לי דלקת בשלפוחית השתן וקיבלתי זינט 250 מג. האם אוכל לקחת את האנטיביוטיקה עם אדויל מאחר ויש כאב בלתי נסבל. אני מניקה תינוק בן שלושה שבועות. האם אפשר לשלב שתי התרופות בהנקה? תודה.

שלום, לגבי זינט- מתאים להנקה. לגבי אדוויל- אמנם התרופה מופרשת בחלב האם אך הכמות המגיעה לתינוק היא זעירה והתרופה מוגדרת כמתאימה בהנקה. אך אני לא בטוח שאדויל יעזור לכאב מסוג זה. סביר להניח שלאחר כמה ימים טיפול אנטיביוטי הכאב יחלוף. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי