חציית כדורים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/10/2014 | 08:07 | מאת: אלון

אמא שלי, שלא רואה טוב, קבלה מרשם לכדור נגד לחץ דם-אמלודיפין 2.5 מ"ג. לא קיים כדור במנון כזה ולכן צריך לחצות את כדור ה-5 מ"ג. מאחר ואינה רואה טוב אני צריך לעשות זאת בשבילה. הבעייה שאיני רואה אותה כל יום. שאלתי: כמה כדורים אפשר לחצות ולשמור לשמוש עתידי? קראתי באתר הזה שיש להשתמש מיד בכדורים חצויים ואין לשמור אותם, מדוע זה לא אפשרי אם שומרים אותם בקופסה המיועדת לכדורים? תודה

האם את יכולה לחצות לה את הכדורים פעם בשבוע? כי אם את יכולה פעם בשבוע לחצות ולסדר לה את הכדורים למשך שבוע אז זה בהחלט אפשרי

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי