לוריוון לפני בדיקת לחץ דם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/10/2014 | 15:59 | מאת: אילן

אני סובל מחרדת בדיקות קשה. לפני כל בדיקת לחץ דם אני בחרדה ובמתח רב. זה סוג לחץ שלא מופיע בדרך כלל בחיים הרגילים שלי, אלא רק בבדיקות רפואיות. אני בודק לבד בערכה ביתית. הבדיקות הראשונות הן תמיד גבוהות באזור ה 90/100 על 150/160 ואני זקוק לכמה שעות של בדיקות חוזרות ונישנות עד שאני נרגע והתוצאות המתקבלות הן תקינות, לפעמים אפילו מתחת ל 80/120. האם מותר לקחת לוריוון שלם (או חצי) של 1 מ"ג לפני הבדיקה?

שלום, לוריון גם גורם לירידה בלחץ דם כך שזה גם עלול להשפיע על התוצאה. בכל אופן בדיקות חוזרות שנעשות בבית הן דרך מצוינת לוודא מה הוא לחת הדם הממוצע שלך. תדאג לרשום את התוצאות להביאם לרופא/ה. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי