עצירות שלא ידועה מאיין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/10/2014 | 06:21 | מאת: מריה

לפני כחודשיים היו יציאות סבירות, ואז התחילו אצלי בעיות עצירות שלא יכולתי ללא שימוש בחוקנים ,עברתי בדיקת קולונוסקופיה והכל תקין, קיבלתי את התרופה לבולק בפעם הראשונה שנטלתי את התרופה היתה תגובה טובה ואז שוב חזר הסיפור עם העצירות ועכשיו מלווה הכאבים חזקים בפי הטבעת, להזכיר שאני לוקחת את הסירופ כבר כעשרה ימים פעם אחת ביום .

שלום, מה השאלה שאת רוצה להפנות אלינו? אם את שואלת לגבי הסיבה לעצירות אז מומחה בגסטרו אמור להיות זה שיתן תשובה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי