ליריקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/10/2014 | 21:54 | מאת: ציפי

אני לוקחת ליריקה 175 מג ליום כבר חודשיים בערך והכל בסדר. לפני 3 ימים לקחתי בצהריים 75 מג ואחרי 3 שעות לקחתי שוב 75 במקום בערב (בעקבות בילבול), הרגשתי ממש לא טוב במשך יומיים, היום טיפה השתפר אך התופעות ממשיכות לסירוגין, כמו ישנוניות, עייפות, תחושת שריפה בראש, כאבים בחזה, סחרחורות ויובש בפה, השאלה האם זה נורמלי ימתי זה יעבור, כי לא סבלתי לפני מכל התופעות הללו, הכל התחיל עקב הבלבול שלקחתי אחרי שלוש שעות שוב כדור של 75 במקום בערב

שלום, לא הבנתי כמה בס"כ את מקבלת ביום. התופעות שאת מתראת הן אופייניות לטיפול בליריקה. אי אפשר לדעת האם הן יחלפו או לא, אך אם את מרגישה שהן אינן הולכות ופוחתות אז צריך לפנות לרופא שרשם לך את התרופה ולשקול או להפחית את המינון או לשקול שימוש בחלופה. כמו כן צריך לבדוק האם אין סיבה אחרת לתופעות אלו. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי