טיפול בפלוקנול 150

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/10/2014 | 11:03 | מאת: אנה

שלום רב, רופאת נשים שלי רשמה לי 4 כדורים של פלוקנול 150 לארבע שבועות כל שבוע כדור אחד. עכשיו קבלתי תוצאה של משטח לא התגלה קנדידה בנרתיק . שתיתי כדור אחד כבר ( הקאתי אותו אחרי שעתיים). אשמח לדעת שאם אני אמורה להמשיך את הטיפול בעוד 3 כדורים למורות שאין לי קנדידה בנרתיק. תודה

שלום, האם עשית את המשטח לאחר נטילת הכדור או לפני? חשוב לדעת גם אם הרופאה רצתה את הטיפול בהנחה שהמשטח יהיה חיובי או שהיא התרשמה שכן יש זיהום פטרייתי? כי אם היא התרשמה שיש זיהום פטרייתי ללא קשר לתוצאת המשטח אז כדאי שתשאלי אותה כי ייתכן ובכל זאת עדיף להשלים את הטיפול. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי