כדורי הרזיה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/10/2014 | 09:29 | מאת: שאלה חשובה

למעלה משבעה חודשים אני משתמשת בכדורי הרזיה בשם סופר דיאט סילבר (כדורים סגולים) שקניתי באתר בעברית בשם סלים דיאט ולאחרונה עברתי לסופר דיאט גולד (כאילו המוצר החזק יותר.. כדורים מוזהבים) רציתי באמת לדעת מה אתם יודעים על הכדורים האלו שהמשווקים בטלפון ובאתר מציינים שהם מאושרים על ידי משרד הבריאות בארהב אך לא בארץ ומציגים את מרכיביו כטבעיים בלבד (צמחים למינהים שלכל טחד יש תפקיד שונה).. כעת אני נעזרת בהם רק על השמירה על המשקל אך לאחרונה בחודשים האחרונים החלו אצלי תסמינים של דיכאון ולא יודעת אם לקשר זאת לכדורים כי במשך תקופה מאוד ארוכה הכדורים עשו אותי יותר עירנית, נמרצת, מאושרת ובעלת עשייה..עכשיו מן הסתם אני מכורה אליהם ורוצה לנצל את השימוש בהם לשמירה על משקל תקין ןחלילה לא להמשכת הרזיה/ הגעה לאנורקסיה.. אשמח אם יינתן מכם מענה על הכדורים שאולי לא קשורים לתסמיני הדיכאון שהחלו (גם תקופה קשה עם הרבה טלטלות) ולחודשים רבים היו גורמים דווקא לנמרצות, עשייה ושמחה

שלום, הבעיה עם כדורים המכילים שליובים של צמחים היא שקשה לצפות את השפעתם על גוף המטופל. במיוחד בגלל שאין בקרה מחמירה על התכשירים האלה ואין מדע מהימן לגבי הבטיחות שלהם. לפי דעתי עדיף לא ליטול כדורים אלה מאחר ובטיחותם לא ידועה. אציין שהמידע הקיים לגבי כדורים להרזיה אינו מספיק מהימן ולכן לא ניתן להסתמך עליו במיוחד אם משרד הבריאות לא אשר את השימוש בתכשיר. בברכה אליאס בברכה, אליאס

07/10/2014 | 23:57 | מאת: ..

אוקיי.. עדיין אין מענה מצידך.. פשוט נכנסתי למצב של התמכרות לכדורים הללו.. התחלתי להפסיק לפני כ5 ימים ואני רוצה להסב לי שלווה בכך שלא אעלה.. ישנו דיבור בארץ באתרי אינטרנט גם על ידי רופאים על הדיאטת פטל קטון מארהב.. ידוע לך משהו? או על משהו טבעי ומאושר על ידי משרד הבריאות על מנת שאהיה רגועה ולא אחזור לכדורי וגם לא אהיה בפרנויות שאעלה? פשוט כדורים שורפי שומנים/ מדכאי תיאבון וכו

26/10/2014 | 13:40 | מאת: חלי

היי גם אני מעוניינת בלקיחת הכדור סילבר מאתר סלים דיאט אבל קצת חוששת כאמא ל2 תינוקות אוכל בבקשה להתקשר להתייעץ איתך כי אני מבינה שהתנסת בו כבר?

01/01/2015 | 14:14 | מאת: חן

היי גם אני רכשתי את הכדורים סילבר רציתי לדעת אם השפיעו עלייך והרזת מהם.. אשמח לקבל חוות דעת

08/05/2016 | 13:16 | מאת: Sivan Yungriss

אני רוצה לרכוש לעצמי וחוששת. אשמח לתגובתך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי