האם רמוטיב מפחיתה את ההשפעה של אקטיבל?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/09/2014 | 21:34 | מאת: רחל

שלום, רמוטיב עשויה להגביר את הפינוי של אקטיבל דרך הגברת פעילות אינזמתית בכבד ובכך לפחית את ריכוזם בדם של שני ההורמונים שבאקטיבל. דבר זה עלול לגרום להפחתת היעילות של אקטיבל. השאלה היא האם את באמת צריכה טיפול ברמוטיב? אני שואל מכיוון שישנן אופציות תרופתיות ולא תרופתיות המהוות חלופה לטיפול ברמוטיב. בברכה אליאס

30/09/2014 | 15:44 | מאת: רוחיק

תודה על תשובתך.אני לוקחת רמוטיב מזה כמה שנים(הרבה לפני האקטיבל)כדי להרגיע את הגוף ממתח פנימי ואי שקט וכן מתופעות של חרדות שצצו כולן עם גיל המעבר.רציתי משהו שיהיה הכי קרוב לתרופה טבעית.אשמח לשמוע הצעות חלופיות לתופעות האלה שלא מתנגשות עם אקטיבל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי