שימוש בביו דרים תמצית לשינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/09/2014 | 13:57 | מאת: משה

האם מותר לקחת את תמצית ביו דרים של חברת אלטמן כאשר אני מטופל norvasc 10MG ליום + קרדילוק 1.25 מ"ג ליום? בתודה

שלום, ביודרם הינו תכשיר המכיל תמציות של שישה סוגי צמחים. מאחר ומדובר בתכשיר שאינו מוגדר כתרופה אין מספיק מידע לגבי תגובות שלו עם תרופות מרשם אחרות. השאלה היא האם אתה באמת צריך את הטיפול בתכשיר זה? אם הטיפול אינו נחוץ עדיף להימנע משימוש ממושך בתמציות שהשפעתם על תרופות אחרות ועל מצבי מחלה קיימים אינה ידועה. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי