אקמול פוקוס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/09/2014 | 23:57 | מאת: דנה

שלום קראתי בעלון לצרכן שבין המרכיבים יש גם קפאין ( Caffeine anhydrous ) קפאין אמור לעזור לכאבי ראש? ידוע שזה בעייתי בכאבי ראש. כמו כן ישנו מרכיב של אספירין ( Caffeine anhydrous ) במינון של 250 מ"ג לכדור, כשההמלצה היא לקחת 2 כדורים. זה לא בעייתי מבחינת דימומים? איזה עוד כדורים ישנם לכאבי ראש ומיגרנה? תודה

שלום , קפאין לא בעייתי בכאבי ראש להפך הוא מיועד דווקא להקלה בכאבי ראש . אספירין עלול להגביר את הסיכון לדימום בקיבה במיוחד במקרים הנ"ל:באנשים הנוטלים בו זמנית תרופות מדללות דם , סטירואידים ותרופות נוגדות דלקת שאינם סטירואידים אחרות , בשימוש ממושך בתכשיר ובצריכת אלכוהול. הטיפול תלוי בחומרת ההתקפים , אם יש לך התקפים קלים יש להשתמש בתרופות נוגדות כאב כמו אקמול , נרופן ואופטלגין ואם ההתקפים קשים אז יש להשתמש בקבוצת תרופות שדורשת הוראת רופא , למידע נוסף לגבי תרופות אלו המחייבות מרשם אפשר לפנות לרופא המטפל או נוירולוג. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי