שימוש בהיפקרקס כשיש רפלוקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/09/2014 | 16:05 | מאת: לי

אני מקבלת היפרקס כבר 4 שנים ברציפות, למניעת דלקת בדרכי השתן. השטן.בחודשים האחרונים התחלתי לסבול מבחילה, צרבת ורגישות בבטן העליונה.נאמר לי שמדובר ברפלוקס. האם יכול להיות התרופה שהתרופה גורמת לזה? תודה, לי

שלום, א- אני לא יודע אם באמת מדובר ברפלוקס. האם פנית לרופא שיאבחן מה סיבת התופעות האלו? ב- ייתכן והתופעות שאת חשה (במיוחד בחילות) נגרמו ע"י היפרקס. בחילות הן תופעות לוואי מוכרות של תרופה זו בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי