קארין 250

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/09/2014 | 18:53 | מאת: בדוי

זה התחיל בזה שהרופא נתן לי את הכדורים האלה: אומפרדקס 20 מוקסיפן 500 קארין 250 ... ואז היה לי תגובה אלרגית לאחד הכדורים והרופא הוריד את כדורי האנטיביוטיקה ואז המשכתי לשתות רק אומפרדקס במשך 30 ימים (שתיתי 30 כדורים) ... כעבור חודש הוא ראה את הבדיקת גסטרו שעשיתי לפני כמה חודשים, והחליט שוב לתת לי אומפרדקס וקארין בלי מוקסיפן.. רק שאני צריך לשתות 2 כדורים כל יום במשך 30 ימים האם זה טוב ?

שלום. בדרך כלל הטיפול בחידק הליקובאקטר פילורי הוא טיפול משולב של שלוש או הארבע תרופות. במקרה שלך את מקבלת אנטיביוטקה אחת ותרופה שמפחיתה את חומציות הקיבה כאשר בדרך כלל הטיפול הוא שתי אנטיביוטקות ותרופה שמפחיתה את חומציות הקיבה. למרות שהיה לך רגישות לאנטיביוטקה אחת הרופא יכול לבחור אנטיביוטקה ממשפחה אחרת. לכן את צריכה להתיעץ עם הרופא לגבי הדברים הבאים : 1. מספר התרופות שאת צריכה להשתמש בהם 2.משך הטיפול באנטיביוטקות 3.משך הטיפול בתרופה שמפחיתה את חומציות הקיבה ( אומפרדקס) בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי