דורבן ברגל קיבלתי כדורים (שאלה)?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/09/2014 | 12:53 | מאת: גיא

שלום חברים אני סובל מכאבים באיזור העקב, ביקרתי אצל הרופא קיבלתי ממנו אטופן xl 600 לשלושה שבועות סהכ 20 כדורים רציתי לדעת האם הכדורים יעזרו לי? כואב לי מאוד אשמח לדעת אם מישהו טופל עי הכדורים הנל . אשמח לקבל תשובה.

שלום, בגלל הדורבן התפתח תהליך דלקתי שמתבטא בין השאר גם בכאב. אטופן (החומר הפעיל אטודולק) היא תרופה בעלת פעילות נוגדת דלקת וכן מפחיתה כאבים. לכן יש סבירות גבוהה שהתרופה אכן תעזור לך להפחתת הדלקת והכאב. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי