לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/09/2014 | 08:18 | מאת: אורי

אני נוטלת גלולות גינרה ובטעות לקחתי ביום שני את הגלולה של יום ראשון ואז בשלישי כבר לקחתי את הגלולה של שלישי זה אומר שביום ראשון שזה היום האחרון שאני צריכה לקחת לא תהיה לי גלולה, השאלה אם פשוט לדלג על הגלולה ולהתחיל את החבילה החדשה מתי שאני צריכה או שזה יפגע בי בחודש הבא ולהתחיל חבילה ביום לפני?

שלום, לא ברור לי האם את פספסת יום או לא פספסת יום? כלומר האם בכל הימים לקחת גלולה או לא? אם מה שקרה זה שלקחת של יום ראשון ביום שני זה אומר שהגלולה של יום שני עדיין קיימת בחפיסה ואת יכולה ליטול אותה ביום האחרון ולאחר מכן להמשיך כרגיל. אחרת האפשרויות הן או להתחיל ישירות את החפיסה הבאה (ביום ראשון) ללא ההפסקה הרגילה של 7 ימים או לפנות לרופא/ה הגניקולוג/ית. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי