הפסקת תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/09/2014 | 03:38 | מאת: ניר

שלום חולה שהיה מאושפז עם דלקת ריאות קשה וזיהום כללי, היה מונשם. במסגרת האשפוז בניטור היה אירוע של פרפור פרוזדורים (ללא מחלה לבבית ידועה מקודם), לאחר ניסיון באיקאקור שלא הביא לתוצאות הוחל טיפול בפרוקור, וכן זריקות קלקסן. בתעודת השחרור מופיע ברשימת התרופות להמשיך בפרוקור ל 7 ימים, וכן קלקסן ל 7 ימים. נראה לי יותר מקצת תמוה ההנחיות הללו, האם ייתכן שיש טעות? זכור לי שכשהחלו טיפול בפרוקור אמרו שזה לטווח ארוך, כמו כן ידוע שכל מי שסובל מפרפור פרוזדורים מקבל תרופה לדילול הדם. האם זה הגיוני? יש צורך לברר אצל רופאי בית החולים לגבי ההמלצות הנ"ל?

שלום, מאחר ואני לא יכול להסתכל על מכתב השיחרור אז לא אוכל לענות לך האם הגיוני או לא. וכן את צריכה לפנות למחלקה שחתומה על מכתב השיחרור על מנת לקבל הסבר לגבי האבחנה (האם אירוע חולף (חולף ספונטני או אחרי שבע ימים מהטיפול)? או האם פרפור פרוזדורים שאינו חולף (ואז מצריך טיפול קבוע)? בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי