אלטרול ובונדורמין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/09/2014 | 21:19 | מאת: שוש

אני לוקחת חצי כדור אלטרול כשעתיים לפני השינה עקב כאבי פיברומיאלגיה.כשאני בחו"ל קשה לי מאוד להירדם ולפני שהתחלתי לקחת אלטרול הייתי לוקחת חצי כדור בונדורמין לפני השינה. האם יש מניעה לקחת חצי כדור אלטרול שעתיים לפני השינה וחצי כדור בונדורמין אחרי שעתיים?

שלום, מבדיקה במספר מאגרי מידע אלקטרוניים מותר להשתמש בשילוב זה. חשוב לציין כי שתי התרופות גורמות לישנוניות וההשפעה המשותפת שלהן תלויה במינון. אני מציע שתתיעצי עם הרופא/ה המטפל לגבי השילוב מאחר וייתכן שאפשר להפסיק את הבונדורמין (באופן הדרגתי) ולהמשיך טיפול רק עם אלטרול שבמקרה כזה יכול לעזור בטיפול בפיברומיאלגיה וגם בקושי בהירדמות. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי