סטטינים + בזפרברט 400

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/08/2014 | 17:02 | מאת: רונית

הרופא נתן לי את שתי התרופות . בדף מידע של בזפיברט 400 רשום שאסור לקחת את שתי התרופות. או הכוונה מותר לקחת בזפיברט 400 בבוקר וסטטינים בערב ??

שלום אפשר לקחת שתי התרופות במקביל במקרה ובאמת יש צורך בכך. במקרה שלך הרופא החליט כנראה שיש צורך וחשוב שתשאל אותו כדי שיגיד לך מה הסיבה זהוא בחר בשילוב. אבל יש לשים לב לשתי נקודות: הראשונה יש לבדוק את התפקוד הכלייתי לפני הטיפול. הנקודה השנייה היא אם מופיעים תופעות לוואי לדוגמה כאב שריריים יש לפנות לרופא מטפל ולדווח על תופעת לוואי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי