סינטומיצין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/08/2014 | 15:36 | מאת: שירה

קיבלתי להשתמש במשחה סינטומיצין לעור שאלתי האם אפשר להשתמש בה לא בקירור (במקרר) אלא בטמפרטורת החדר? ותוך כמה זמן בדרך כלל אמורים לראות השפעה כבר?

שלום שירה , ניתן להשתמש במשחה אחרי 28 ימים מאז הפתיחה הראשונה במידה והיא נשמרת במקום יבש ובטמפרטורה פחות מ 25 מעלות צילזיוס (לא חייבת להישמר במקרר) ,משחה זו הינה אנטיביוטית שההשפעה שלה אמורה להיות מיידית עם התחלת הטיפול אך משך הריפוי תלוי בהרבה גורמים כגון (שטח הזיהום, סוג העור ועוד), חשוב להדגיש שעל מנת לקבל את ההשפעה המיטבית את צריכת לסיים את כל הטיפול לפי המלצת הרופא .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי