באר טוביה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/08/2014 | 17:06 | מאת: יולי

רכשתי את המוצר סלים פור יו האם זה באמת מוריד 20 קילו בחודש ?!!!

שלום, הפורום עוסק בשאלות הנוגעות לטיפול תרופתי ולכן אינו מיועד לענות על שאלות בנושא של תוספי תזונה או תכשירי הרזייה. בכל אופן, אענה בצורה כללית. תכשירים כאלה אינם נבדקים במחקרים שנעשים בצורה קפדנית תוך ניסיון למזער את את הגורמים שעלולים להטות את תוצאות המחקרים. לכן לא ניתן להעריך בצורה סבירה רת יעילותם. עדיף לפנות למומחה בתזונה ולבקש ייעוץ לגבי הורגת משקל. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי