אמביאן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/08/2014 | 14:30 | מאת: יורם

שלום למומחים. באישור הרופא המטפל התחלתי לקחת אמביאן 12.5 מג בכל לילה. הכדור מעולה. אבל,יש לי בעיות בבטן, ורצון ללכת לשרותים . האם יתכן ויש חומרים נילווים שגורמים לי אי נוחות, כמו מגנזיום? בתודה.

שלום, התרופה עצמה עלולה לגרום לאי נוחות בבטן ולשלשול. לכן ייתכן מאד שהתופעות שאת חשה קשורות בחומר הפעיל שבתרופה (זולפידם).

20/08/2014 | 13:15 | מאת: יורם

אם אמשיך לקחת אמביאן. היש סיכוי שהגוף יתרגל לתרופה, ללא תופעות הלואי? ובינתיים אם אפשר לקחת משהו להקלה. תודה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי