רמיפריל ודרלין יחד ?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/08/2014 | 07:58 | מאת: חנה

לוקחת קבוע מינון נמוך מאד של רמיפריל ללחץ דם. התוצאה מאוזנת. זקוקה לדרלין לטיפול בחרדה. האם אפשר לקחת דרלין מידי פעם לפי הצורך במקביל לרמיפריל ?

שלום רב , דרלין הינה תרופה ממשפחת חוסמי ביתא, תרופה זו מפחיתה את קצב הלב ואת כח ההתכווצות של הלב ובכך משפיעה על לחץ הדם ועלולה להוריד אותו . מאחר ואת לוקחת עוד תרופה שמשפיעה על לחץ הדם , אני ממליץ לך לפנות לרופא בחזרה כדי לקבל הסבר באיזה מקרים עדיף להימנע מנטילת דרלין (אם קצב הלב הוא נמוך מערך מסויים- יש להימנע).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי