התכוצויות שרירים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/08/2014 | 18:09 | מאת: דליה

שלום רב אני סובלת מהתכוציות שרירים הגורמות לי כאבים קשים מאוד רוב ההתכוצויות הם בשעות הלילה עלי לציין שאני נוטלת תרופות לנשימה בשם 18ncg onbrez .150 mcg spiriva 18ncg עלי לציין שאני לא נוטלת תרופות נגד כולסטרול הרופא נתן לי כדורי אביטול ומגנזיום אך זה לא עוזר מהי המלצתכם?

שלום דליה, התכווצות שרירים עלולה לנבוע מטיפול ב-SPIRIVA בשכיחות בין 4%-1% בגלל שטיפול במגנזיום לא הקל על כאבי שרירים, אז אני ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה עוד פעם, יכול להיות שישקול החלפת ה-SPIRIVA כל טוב, אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי