omnic ocac

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/08/2014 | 18:42 | מאת: zvi

בחצי שנה האחרונה אני לוקח בכל יום omic ocac. בשבועות האחרונים ישנלי כאב במותניים ובגב. האם יתכן שיש קשר לשימוש בתרופה?

שלום, מאחר ואתה כבר מטופל חצי שנה ורק בתקופה האחרונה התחלת להרגיש כאבים במותניים ובגב אז הסבירות שכאבים אלה הם כתוצאה מהשפעת התרופה היא נמוכה אך עדיין קיימת. צריך לבדוק סיבות אחרות לכאב, אולי דרך בדיקה אצל אורטופד וגם אורולוג. בכל אופן תרופה זו עלולה לגרום לכאבי גב באחלק מהמטופלים (בין 7-8% מהמטופלים). בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי