ריאקציה בין תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/07/2014 | 10:31 | מאת: סיגלית קציר

אשמח לדעת האם יש ריאקציה בין xeforge לבין naxyn 500 תרופות חדשות שקיבלתי. תודה

האם השימוש בנקסין ממושך או למספר ימים בלבד? נמצא בחלק מהמקרים שהשילוב בין שתי התרופות עלול לפגוע בתפקוד הכליות , בנוסף לכך נקסין עלול להפחית מיעילותה של התרופה אקספורג' שניתנת לטיפול ביתר לחץ דם מאחר והיא עלולה לגרום לעלייה בלחץ בדם יש להתייעץ עם הרופא שרשם לך את האקספורג' האם כן ליטול נקסין והאם יש צורך במעקב מסויים בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי