כדור פלוקונול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/08/2014 | 02:40 | מאת: טליה

בבדיקה שערכתי יש לי קנדידה בלשון צמיחה בינונית. קיבלתי כדור פלוקנול. אינני יודעת מה המינון. האם כל 3 ימים במשך חודש זה נכון? לפני כחודשיים טופלתי עם כדור פלוקנול וטופלתיי במשך שבועיים. וכן משחה ללשון. ועכשיו עשיתי בדיקה והקפידה לא נעלמה. וגם בזמן האחרון יש לי כל הזמן כאבי בטן. עם יציאות רגילות. מה אתם מציעים?

שלום, לגבי מינון הפלוקנול, לפי הספרות ולפי מחקר אחד שבדק את היעילות של טיפול בפלוקנול בקנדידה באיזור הפה, המינון הוא 100 עד מאתיים מ"ג פעם ביום למשך שבוע או שבועיים. בכל אופן את צריכה ליצור קשר עם הרופא שרשם לך את התרופה ולשאול אותו לגבי המינון. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי