ואבן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/08/2014 | 08:47 | מאת: תמר

אני לא בארץ ויש לי בעיה להירדם. לקחתי ואבן 10 מג. זה לא ממש,עזר. האם אפשר לקחת 2 כדורים של 10 מג?מתי לפני שהולכים לישון כדאי לקחת?

שלום, קודם יש להגיד שהשימוש בואבן והמינון שלוקחים נקבעים אך ורק בהוראת רופא. בד"כ השימוש בואבן בהקשר לשינה הוא לטיפול ביקיצה מוקדמת ופחות בקושי בהירדמות. לצורך זה ישנן תרופות אחרות יעילות יותר. לגבי העלאת מינון שוב יש להגיד שאין לשנות את המינון ללא הוראת רופא הדבר חשוב מאד במיוחד לאנשים בגילאים מתקדמים. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי