פרוקור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/08/2014 | 00:27 | מאת: ארז

שלום האם פרוקור מגביל דופק כמו חוסמי בטא? כלומר, האם אדם שמתאמץ פיזית או מחמת קוצר נשימה, דברים שבעצם מעלים דופק, והדופק משקף את רמת המאמץ, האם זה נכון גם כשלוקחים פרוקור או שזה כמו בחוסמי בטא שמאיטים את הדופק וקשה יותר לבחון את רמת המאמץ לפי הדופק? תודה

שלום פרוקור אכן יכול לגרום לתופעות לוואי לבביות כמו ברדיארתימיה (האטה בקצב הלב). אשמח אם תגיד לי אם אתה לוקח פרוקור ומה ההתוויה,והאם אתה לוקח גם חסם ביטא יחד עם פרוקור כדי שאוכל לענות לך בצורה יותר מפורטת .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי