טחורים כתוצאה מהליקובקטור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/08/2014 | 09:26 | מאת: איה

שלום התחלתי ליטול אנטיביוטיקה לטיפול בהליקובקטור. אני לוקחת 500MG של מוקסיפן פורטה ביום + 500mg של קלרידקס + 40mg של אומפרדקס. לאחר מספר ימי טיפול הופיעו לי טחורים... האם ייתכן שזה תופעת לוואי של הטיפול ? (מעולם לא היו לי טחורים למעט בהריונות שמזמן הסתיימו) אם כן - האם זו תופעה חולפת ? מה הטיפול המומלץ ?

שלום, אין דיווחים על כך שתרופות אלו עלולות לגרום לטחורים. במקרה כזה יש לפנות לרופא גסטרו. לגבי המינון של מוקסיפן כתבת שאת לוקחת 500 מ"ג. כמה כדורים כאלה את לוקחת ביום?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי