אלטרולט ורוקסט+

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/07/2014 | 17:58 | מאת: משה

שלום אני לוקח כדור אלטרולט וגם כדור רוקסט + 1) האם יש התנגשות בין הכדורים 2)האלטרולט ניתן לי לכאבי ראש (התחלתי עם 10 במשך 30 יום ועברתי ל 25mg במשך 14 יום) כרגע מרגיש שהכאב פחת מעט שאלתי היא כמה זמן אני אצטרך לקחת את האלטרולט (כאבי ראש חזקים עקב חבלת ראש) תודה

29/07/2014 | 19:35 | מאת: אמיר

תודה דוקטור שאלה נוספת בבקשה כדור אלטרולט 25 מג אכן מתחיל להשפיע לטובה אך משפיע על העירנות שלי במשך היום ( נמנום ,ישנוניות) שאלתי האם תופעה זו תחלוף(לוקח אלטרולט 25 מג 14 יום) כמו כן כמה זמו משוער עליי לקחת את הכדור כדי למנוע כאבי ראש

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי