אחסון סירופ אקמולי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/07/2014 | 15:17 | מאת: שרי

בעלון לצרכן של אקמולי וגם של נובימול רשום שיש לאחסן בטמפטורה מתחת ל 25 מעלות. בהמשך רשום אין לאחסן במקרר עכשיו, בשיא הקיץ הטמפט בבית פעמים רבות עוברת את ה 25 ומגיעה ל 28 מעלות (לא מדליקים מזגן כל היום או משתמשים במאוורר) השאלה, היכן לאחסן, איפה יש טמפט' מתחת ל 25 מעלות ? ומדוע לא לאחסן במקרר, כך זה נשמר הכי טוב. אודה לתשובתך

27/07/2014 | 11:20 | מאת: קרן

אני גם שומרת את הנובימול במקרר-ואין אם זה בעיה לפי מה שהבנתי מהרופא..אולי כדאי לבדוק גם בעמוד שלהם בפייסבוק-הוא נקרא טיפטיפות https://www.facebook.com/tiptipot?fref=ts

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי