נטילת כדור אקמול אחד ביום

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/07/2014 | 12:47 | מאת: דניאלה

שלום רב, בשבועיים האחרונים סבלתי מצינון ממושך אשר הסתיים אך הותיר כאב ראש באזור שמעל הגבות בצד הימני. מזה כשבוע אני נוטלת כדור אקמול אחד ביום כאשר הכאב מתחזק אשר מעביר את הכאב לכל היום. האם נטילת כדור אקמול אחד ביום לאורך יותר משבוע גורמת נזק או שאפשר להמשיך (באותו מינון של כדור ביום) עד אשר הכאב יחלוף?

שלום רב דניאלה , אין חשש מהמשך טיפול באקמול כדור אחד פעם ביום , אך ההמלצה לפנות לרופא ,כי ייתכן והכאב הוא כתוצאה מהמהלך הטבעי של המחלה .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי