ניאו טיגזון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/07/2014 | 15:09 | מאת: אמא

שלום רב, ברצוני לשאול על התרופה, הבנתי שזה ויטמין א סינטטי. מהן תופעות הלוואי והאם התרופה נחשבת לבטוחה? מה הסיכוי לריפוי? (בן 20, לטיפול באלופציה צלקתית) תודה מראש

שלום , כל שימוש בתורפה עלול לגרום לתופעות לוואי , התרופה עלולה לגרום בעיקר לתופעות עוריות כמו התקרחות , דלקת בשפתיים , בעיות בציפורניים גירודים , קילופים בעור ויובש בפה ובעיניים. לפי מאגרי המידע שלנו לא מצאנו מידע מספק על אחוז הצלחת הטיפול ועד כמה התרופה יעילה למחלה זו

22/07/2014 | 09:14 | מאת: אמא

למה הכוונה שהתרופה גורמת להתקרחות? הסיבה שהרופא המליץ לנו על התרופה היא לטפל כנגד אלופציה צלקתית שזו התקרחות. אני כבר חסרת אונים. איך התרופה הזו אמורה לעזור? סליחה שאני מבטאת את הייאוש שלי אך האם לדעתך כדאי ליטול אותה? למי עוד אפשר לפנות?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי