אלטרנטיבה יעילה לאמלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/07/2014 | 00:03 | מאת: מאיה

אני בתהליך של איפור גבות קבוע. ניסית להשתמש באמלה על אף האזהרה מפני שימוש ב G6PD. תוך מספר דקות חשתי בסחרחורת והבנתי שככל הנראה עדיף לי להמנע מהתכשיר. מצד שני שימוש בעזרקאין לא היה יעיל ואילץ אותי להפסיק באמצע הפרוצדורה. חשבתי אולי על מרשם להכנה רוקחית של לידוקאין בריכוז גבוה יותר. בהנחה שזה שימוש מקומי ומוגבל לגבות בלבד מה ריכוז ההכנה הגבוה בו אוכל להשתמש מבלי שיחשב למסוכן?

שלום, אם השתמשת בג'ל עזרקאין אז ההצעה לנסות להשתמש בקרם עזרקאין בו אחוז הלידוקאין יותר גבוה מהג'ל , 5% לעומת 2% ואיו הכנה אחרת בה אחוז הלידוקאין יותר גבוה מ-5%

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי