ריטלין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/07/2014 | 12:21 | מאת: אני

שלום. פעם שנייה שאני לוקחת ריטלין, ואני חשה כבר פעמיים בדפיקות לב מואצות וחרדה לאחר הלקיחה.. האם מומלץ לעבור למשהו טבעי והאם קיימים מוצרים כאלה? (עקב קשב וריכוז בלמידה).

17/07/2014 | 16:35 | מאת: אוריין לניאדו

שלום לך, לא ציינת מה מינון הריטלין שנטלת? וע"י מי הומלץ הטיפול בריטלין?

19/07/2014 | 09:48 | מאת: אני

30מג LA הומלץ על ידי רופא משפחה.בעבר הייתה המלצה מנירולוג אך אין לי אבחון

שלום תופעות לוואי לבביות שכיחות יותר באנשים שיש להם מחלות לב ברקע והן תלויות מינון זאת אומרת במינונים גבוהים שכיחותן עולה , בנוסף לכך חרדות גם נפוצות עם השימוש בתרופה ולכן ההצעה היא לפנות לרופא. לגבי הטיפולים הטבעיים אין הוכחות על מידת יעילותם ובטיחותם ולכן לא ממליצים על טיפול ספיציפי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי